معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور : صندوق توسعه شهری و روستایی به زودی راه‌اندازی می شود/ در حوزه مدیریت حمل‌ونقل باید به مساله شهر هوشمند توجه شود - اتحادیه حمل و نقل

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور : صندوق توسعه شهری و روستایی به زودی راه‌اندازی می شود/ در حوزه مدیریت حمل‌ونقل باید به مساله شهر هوشمند توجه شود

به گزارش روابط عمومی اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل و نقل شهرداری‌های کشور؛ دکتر سیدمحمد مجابی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در دومین مجمع عمومی عادی این اتحادیه حضور یافت و طی سخنانی تصریح کرد: شهر به عنوان سکونتگاه مردم، باید انسان‌محور باشد لذا اساس مدیریت شهری انسان‌محوری است.

 مجابی با بیان اینکه یک شهر باید حس امنیت و آرامش را به شهروند تزریق کند، گفت: اولویت اول شهرداری باید افزایش کیفیت زندگی و جذابیت بصری یک شهر باشد.

او افزود: انسان‌ها کیفیت زندگی را در خیلی از مسائل می‌بینند، اما اگر کیفیت زندگی را دسته‌بندی کنیم، یک شهر باید دارای هوا، آب و فضای سبز مناسب و دسترسی آسان به نیازها وجود داشته باشد. اما نکته‌ای که باید در مسیر کیفیت زندگی رعایت کنیم، آمایش سرزمین است. از آن‌جایی که آمایش سرزمینی را رعایت نمی‌کنیم، میزان تمرکز جمعیت در برخی از شهرها به قدری بالاست که عملاً امکان بالا رفتن کیفیت زندگی وجود ندارد و نمونه آن شهر تهران است که عملاً ترافیک سنگین شهر کیفیت مناسب زندگی را کم می‌کند. 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه حدود ۳۲۰ هزار تاکسی در کل کشور فعالیت می‌کنند و حدود ۹۰ هزار تاکسی در شهر تهران وجود دارد، گفت: از اولویت‌هایی که باید در آینده کشور رعایت شود، سکونتگاه‌هایی است که می‌تواند این جمعیت‌ها را از شهرهای بزرگ خارج کرده و بتواند امکانات زندگی باکیفیت را برای شهروندان برقرار کند.

او افزود: اولین نکته‌ای که در حوزه مدیریت حمل‌ونقل باید به آن توجه شود، مسئله شهر هوشمند است و برای رسیدن به این هدف باید از رفت و آمدهای غیرضروری پرهیز شده و به پیاده‌روها و مسیر دوچرخه‌سواری رسیدگی شود تا شهروندان بتوانند از این مسیر به راحتی رفت و آمد کنند.

مجابی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه برنامه جامعی برای حمل‌ونقل باید ارائه شود، گفت: کاهش شدت مصرف انرژی در دستور کار قرار بگیرد و برای رسیدن به این هدف باید از وضعیت انرژی کشور مطلع باشیم و بدانیم که باید به چه سمتی حرکت کنیم به عنوان مثال برخی به سمت خودروهای برقی حرکت می‌کند، آیا ما در سبد تولید انرژی کشور در جایگاهی هستیم که بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.

او با بیان اینکه بالغ بر یک سوم از مردم در حوادث رانندگی جان خود را از دست می‌دهند، افزود: با بستن چشم خود نمی‌توانیم مسائل و مشکلات را حل کنیم، بنابراین با برنامه‌ریزی صحیح و ایجاد تشکل‌های مختلف می‌توان خدمت‌رسانی را به درستی انجام داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه ماده ۶ قانون هوای پاک به تنهایی به دنبال حل مسئله نبود، گفت: در آینده وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، صندوق توسعه شهری و روستایی را راه‌اندازی و تمامی اعتبارات را مدیریت خواهد کرد تا بتواند مشکلات و معضلات را برطرف کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سیمفا