درباره اتحادیه سازمان های حمل و نقل همگانی کشور

درباره اتحادیه

اتحادیه سازمان های مدیریت حمل و نقل شهرداری های کشور باستناد بند ۶ ماده۱۱ اساسنامه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری های کشور و مصوبه شورای سازمان و ابلاغ اساسنامه جدید مورخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۷ به منظور تأمین نیازمندی های مشترک آموزشی، فنی، تخصصی، سخت افزاری و نرم افزاری سازمان های حمل و نقل همگانی، مدریت حمل و نقل شهرداری و شهرداری های فاقد سازمان در شهرهای دارای جمعیت کمتر از دویست هزار نفر (۱۳۵۰شهر ) که ۹۴% از شهرهای کشور را در بر می‌گیرد، با هزینه کمتر و کیفیت بالاتر و ایجاد هماهنگی و برنامه ریزی برای انعکاس مطلوب نظرات و درخواست های مشترک به سازمان شهرداری های و دهیاری های کشور ( که از این پس در این اساسنامه سازمان نامیده می شود) و همچنین حمایت از اجرای قوانین و مقررات مربوط به شهرداری ها، در چارچوب سیاست ها، استانداردها و دستورالعمل های ابلاغی سازمان، اتحادیه مدیریت حمل و نقل شهرداری های کشور که در این اساسنامه اختصارا اتحادیه نامیده می شود به استناد بند ۶ ماده ۱۲ اساسنامه سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور تشکیل گردید.

وظایف:

۱- انجام مطالعات لازم جهت سازماندهی سیستم های مالی، اداری، فنی، بهره برداری و برنامه ریزی.

۲- تدوین و برگزاری دوره های مختلف آموزشی برای مدیران و کارکنان و برپائی گردهمایی های ادواری به منظور ارتقاء سطح علمی و تخصصی اعضاء.

۳- برنامه ریزی و پشتیبانی جهت واگذاری امور تصدی گری حوزه حمل و نقل شهرداری ها به بخش غیردولتی بر اساس ضوابط و مطابق نظر سازمان.

۴- ارائه خدمات مشاوره ای و تخصصی مرتبط با مدیریت حمل و نقل و ترافیک شهری.

۵- انجام اقدامات لازم برای واگذاری انواع ناوگان حمل و نقل به شهرهای موضوع اتحادیه در جهت سازمان دهی ناوگان موجود، توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل تحت مدیریت و نظارت شهرداری ها، از جمله در حوزه خرید و فروش کلی ناوگان عمومی شهری و خرید و فروش لوازم و قطعات یدکی اصلی مورد نیاز ناوگان و بازآفرینی و تقویت مدیریت و نظارت بر این حوزه از طریق ارائه خدمات مختلف به آن ها با هماهنگی سازمان.

۶- برنامه ریزی و اقدام در خصوص ارتقاء سطح آگاهی های عمومی شهروندان و فرهنگ سازی.

۷- ایجاد ساز و کارهای لازم برای همکاری متقابل اعضاء بالأخص سازمان های عضو در شهرهای هم جوار در زمینه های مختلف.

۸- انجام هر گونه عملیات در زمینه های تولیدی، خدماتی، سامانه های هوشمند، توسعه دولت الکترونیک و خدمات مبتنی بر IT، بارگانی داخلی، خارجی و اقتصادی در حیطه وظایف اتحادیه.

۹- هماهنگی و ایجاد وحدت رویه برای تهیه و توزیع مایحتاج اعضاء اعم از قطعات یدکی، لوازم مصرفی و ملزومات.

۱۰- برقراری ارتباط با کارخانه ها، شرکت ها، سازمان ها، مراکز تجاری، خدماتی، داخلی و خارجی و قبول نمایندگی آن ها جهت تحقق اهداف اتحادیه.

۱۱- ایجاد صندوق اعتبارات با استفاده از سرمایه گذاری اعضاء و اعتبارات اعطائی دولتی و محلی و احیانا اشخاص حقیقی و حقوقی برای تأمین نیاز مالی اتحادیه با رعایت مقررات ذیربط.

۱۲- استفاده از خدمات افراد متخصص، مهندسین مشاور، پیمانکاان، سازندگان، دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی اعم از داخلی یا خارجی با رعایت مقررات.

۱۳- بررسی و ارائه پیشنهاد به سازمان، در خصوص اصلاح روش هاف ضوابط و شاخص های توزیع عادلانه اعتبارات و سایر امکانات در حوزه فعالیت اتحادیه.

۱۴- ارائه و استفاده از شیوه های نوین، فن آوری های روز، سامانه های هوشمند و مدل های کاربردی حمل و نقل برای بهسازی و ساماندهی سامانه های حمل و نقل شهری در چارچوب سازوکار اعلامی سازمان.

۱۵- نظارت مستمر بر حسن اجرای سیاست های مورد توافق اعضاء و ارائه راهکارهای علمی و اجرایی برای رفع نقاط ضعف و تعمیم نقاط قوت.

۱۶- انجام سایر امور مرتبط با اهداف و وظایف قانونی اتحادیه و سازمان های عضو و امور تفریضی از جانب سایردستگاه های اجرایی در چارچوب قوانین و مقررات مربوط.


سیمفا