مشکلات تعویض مخازن CNG و دوگانه سوز کردن ناوگان حمل ونقل مسافر در آینده نزدیک برطرف خواهد شد - اتحادیه حمل و نقل

مشکلات تعویض مخازن CNG و دوگانه سوز کردن ناوگان حمل ونقل مسافر در آینده نزدیک برطرف خواهد شد

مدیرعامل اتحادیه در همایش ۲۶ آذر که به همت سازمان مدیریت حمل ونقل شهر بهشهر برگزار شد از تلاش سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در راستای ارائه تسهیلات کم بهره بلند مدت در در راستای نوسازی ناوگان فرسوده تاکسی و همچنین مرتفع شدن مشکلات تعویض مخازن CNG خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل و نقل شهرداری‌های کشور؛ سیدمحمدحسین سیف‌السادات مدیرعامل اتحادیه و مدیریت امور اجرایی معاینه فنی و عوارض خودرویی کشور در اولین همایش تجلیل و تکریم از رانندگان تاکسی که به مناسبت ۲۶ آذر روز ملی حمل و نقل با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران دستگاه اجرایی شهر بهشهر در حسینیه قتلگاه این شهر برگزار شدضمن تبریک هفته حمل و نقل به رانندگان و جامعه حمل و نقل و گرامیداشت یاد و خاطره علما، مراجع عظام و همچنین شهدای گرانقدر این شهر از دو خبر نویدبخش رونمایی کرد.

مدیرعامل اتحادیه اظهار داشت: مجموعه سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در راستای تامین تسهیلات به منظور نوسازی خودروهای فرسوده ناوگان عمومی درون‌شهری پیگیری های ویژه ای را در دستور کار قرارداده که به همت وزارت صمت در آینده نزدیک از محل منابع صندوق اسقاط تسهیلات کم بهره و بلندمدت جهت نوسازی تاکسی‌های فرسوده به رانندگان اعطا خواهد شد.

مدیریت امور اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور در بخش دیگری از سخنان خود به مرتفع شدن مشکل تعویض مخازن CNG اشاره داشت و گفت: در آینده بسیار نزدیک شاهد برطرف شدن مشکل تعویض مخازن CNG و همچنین دوگانه سوز کردن خودروها در کل کشور خواهیم بود.
وی تصریح کرد:با همت مدیریت سی ان جی کشور و پیگیریهای این اتحادیه ۳۰۰ مخزن به کارگاه‌های شهر بهشهر تزریق م تا ناوگانی که در سامانه ثبت نام نموده و هنوز موفق به تعویض مخازن خودرو خود نشده اند بتوانند با مراجعه به این کارگاه‌ها نسبت به تعویض مخزن CNG تاکسی خود اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سیمفا