کمبود اعتبار مانع نوسازی تاکسی‌ها؛ تمرکز بر اورهال در اولویت است - اتحادیه حمل و نقل

کمبود اعتبار مانع نوسازی تاکسی‌ها؛ تمرکز بر اورهال در اولویت است

به گزارش روابط عمومی اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل و نقل شهرداری‌های کشور؛ حق لطفی مدیرعامل اتحادیه و مدیریت امور اجرایی معاینه فنی و عوارض خودرویی کشور روز دوشنبه ۲۷ بهمن ماه سال جاری در حاشیه چهارمین مجمع عمومی عادی اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل و نقل شهرداری‌های کشور که در مشهد برگزار گردید در گفت و گو با خبرنگار شهرآرا گفت: این اتحادیه در حوزه‌های تخصصی، پشتیبانی فنی‌وتخصصی و هماهنگی بین‌دستگاهی نقشی فعال ایفا کرده است. سال پیش رو، سال عبور از مدیریت روزمره و حرکت به سمت مدیریت آینده‌نگر و تاب‌آور است. بدون داده و سامانه‌های یکپارچه، مدیریت کارآمد شکل نمی‌گیرد، بدون توانمندسازی مدیران، هیچ زیرساختی اثربخشی نخواهد داشت و بدون هم‌افزایی بین شهر‌های کوچک و بزرگ، توسعه متوازن تحقق نخواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه حمل‌ونقل عمومی در شهر‌های زیر ۲۰۰ هزار نفر بر پایه تاکسی، ون و نهایت مینی‌بوس است و اتوبوس استفاده زیادی ندارد، تصریح کرد: از مجموع ۳۳۰ هزار وسیله نقلیه تاکسی که در کشور داریم، حدود ۹۰ هزار تاکسی در شهر‌های زیر ۲۰۰ نفر فعالیت دارند و کمتر از ۳۵۰ اتوبوس و حدود ۱۰۰۰ مینی‌بوس داریم.

حق‌لطفی بیان کرد: عمده مشکل ما در این زمینه فرسوده بودن تاکسی هم در شهر‌های زیر ۲۰۰ هزار نفر و هم بالای ۲۰۰ هزار نفر بوده که عمر مفید حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد آنها بالای ۱۰ سال است. تمهیدات ویژه‌ای در وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها برای این موضوع اندیشیده شده، اما الان کمبود اعتبار داریم و از طرف دیگر با مشکل تولید تاکسی متناسب در شرکت‌‎های خودروساز مواجه هستیم، شورای ترافیک بیشتر از سه تا چهار وسیله را از لحاظ استاندارد برای این موضوع تعریف نکرده است.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های مدیریت حمل‌ونقل شهرداری‌های کشور اضافه کرد: برنامه‌ای که ما در قالب برنامه فوری و کوتاه‌مدت پیش‌بینی کردیم و از سال آینده پیگیری خواهیم کرد، اورهال کردن این تاکسی‌ها است که هم با هزینه کمتر و هم فرصت سریع‌تری بتوانیم آن را به سرانجام برسانیم.

چهارمین مجمع عمومی عادی اتحادیه به روایت تصویر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازدید: 6

سیمفا