به گزارش روابط عمومی اتحادیه سازمانهای حمل و نقل مدیریت شهرداریهای کشور؛ رزمایش بزرگ ۱۱۰ هزار نفری «راهیان قدس» با حضور بسیجیان پایتخت، جهادگران و اقشار مختلف مردم در پایتخت نظام مقدس جمهوری اسلامي ايران با رمز و نام مقدس یا امیرالمومنین حیدر برگزار شد.
هدف رزمایش راهیان قدس آمادگی همهجانبه بسیجیان برای مقابله با تهدیدات، نشان دادن سطح آمادگی، انسجام و مهارتهای حرفهای بسیجیان در امداد و نجات، دفاع از کوی و برزن و مقابله با عملیاتهای تروریستی بود و فرمانده پایگاه شهدای حمل و نقل همگانی کشور و بسیجیان این پایگاه دوشادوش سایر بسیجیان در این رزمایش بزرگ شرکت نموده و با حفظ انسجام سازمانی، آمادگی خود را برای اجرای فرامین فرمانده معظم کل قوا اعلام کردند.
شایان ذکر است؛ این رزمایش ۱۱۰ هزار نفری از سلسه رزمایشهای اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ همراه با رزمایش کمک مومنانه ۱۱۰ هزار بسته معیشتی و ۶۷۰ سری جهیزیه به همت سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ بود.